Jeżeli lubisz eksperymentować w kuchni i cenisz sobie innowacyjne dodatki ułatwiające przygotowywanie ulubionych posiłków, z pewnością zainteresuje Cię kamień marki Küchenprofi, który łączy w sobie designerski wygląd oraz wysoką jakość, gwarantując całkiem nowe możliwości związane nie tylko z pieczeniem pizzy.
Kamień do pieczenia pizzy – specyfikacja
– kamień rozgrzewa się bardzo szybko – następuje to w ciągu 10-15 minut;
– produkt pochłania wilgoć z pieczonego ciasta, dzięki czemu jest ono dobrze wypieczone i chrupiące;
– propozycja marki Küchenprofi została wyposażona w stelaż, którego można używać w piekarnik, a także później – do serwowania potraw;
– kamień do pieczenia sprawdzi się w piekarniku i na grillu, będąc niezastąpionym podczas przygotowywania nie tylko pizzy, ale także innych dań mięsnych, rybnych oraz jarskich;
– produkt został wykonany z wytrzymałego materiału, jakim jest kordieryt – minerał odporny na wysokie temperatury i ich wahania, który wykorzystywany jest w wyrobie pieców do wypalania cegieł, natomiast dodatkowe elementy wykonano z trwałej stali nierdzewnej.
Nowoczesny sposób na pieczenie nie tylko pizzy
Wymiary kamienia do pieczenia pizzy to 35 cm. x 38 cm,. x 3,5 cm. Prezentowana propozycja uznanego na branżowym rynku producenta zapewnia komfort użytkowania na najwyższym poziomie. Sprawdzi się w wielu miejscach, pozwalając na szybkie oraz przyjemne przygotowywanie wielu potraw w nowoczesny sposób. Kamień może również okazać się znakomitym pomysłem na prezent dla każdego miłośnika designerskich, a zarazem funkcjonalnych gadżetów kuchennych.
Ilona –
Bardzo ciekawy gadżet kuchenny, który na pewno usatysfakcjonuje wszystkich miłośników prawdziwie włoskiej, aromatycznej, dobrze wypieczonej pizzy. 😉 Bardzo dobra jakość produktu, zdecydowanie kamień do pieczenia jest godny polecenia.
Marianna –
Kamień do pieczenia pizzy na wygodnym stelażu to moje odkrycie zeszłego roku 🙂 Fantastyczny patent dla miłośników pizzy, dzięki któremu ulubione danie można przygotować nie tylko w piekarniku, ale również na grillu. 😉 Kamień z założenia przeznaczony jest do pieczenia pizzy, ale nadaje się do przygotowywania wielu dań. 😉